Prima Pagină
Veritas Danube
Prima pagină Logare navigatori  Oferte de muncă   Agenții de crewing   Anunțuri  Logare angajatori Contact
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
CAPITAL SHIPPING & TRADING
STARGATE CREWING AGENCY
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
DOHLE MANNING AGENCY
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
SIRIUS CREWING SERVICES
GOOD WINDS MARINE SERVICES
NAVMAR
Termeni și condiții de utilizare

Preambul

1. Acest acord de utilizare (denumit în continuare "Acordul") se aplică site-ului nostru www.ainoștri.ro și conține reguli obligatorii aplicabile oricărei / oricăror persoane care utilizează serviciile și informațiile puse la dispozitie de către AINOȘTRI S.R.L. (denumită in continuare "ainoștri").

2. Prin "utilizator" se înțelege orice persoană fizică și / sau juridică care accesează site-ul www.ainoștri.ro, indiferent de motiv.

3. ainoștri.ro este vizibil pentru toți utilizatorii care accesează site-ul însă anumite secțiuni pot fi vizualizate numai prin autentificarea pe site cu adresa de e-mail și parola. Odată înregistrat ca utilizator pe site-ul ainoștri.ro, veți beneficia de toate serviciile și informațiile puse la dispoziție pe acest site aferente tipului de cont.

4. Utilizatorii acceptă în mod expres că simpla utilizare sau accesare a serviciilor și / sau informațiilor oferite de către ainoștri semnifică acceptarea deplină și necondiționată a oricăror prevederi din prezentul Acord și a oricăror modificări ale acestuia.

5. Dacă nu sunteți de acord cu conținutul prezentului Acord, vă rugăm să nu vă înregistrați pe acest site și să nu utilizați serviciile și informațiile acestuia. Vă rugăm ca de fiecare dată când reveniți pe acest site să verificați dacă termenii și condițiile au fost modificate. Dacă schimbările nu sunt conforme cu dorințele dumneavoastră, vă rugăm să notificați acest lucru în cel mai scurt timp posibil către AINOȘTRI S.R.L. folosind secțiunea "Contact". Utilizarea în continuare a site-ului semnifică acceptarea de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții.1. Prezentarea serviciilor

1.1. ainoștri vă oferă, prin intermediul site-ului www.ainoștri.ro, în conformitate cu prevederile prezentului acord, accesul la servicii de recrutare online.

1.2. Utilizatorii acceptă în mod expres că, utilizând serviciile ainoștri, sunt de acord să primească informări utile legate de utilizarea site-ului sau mesaje de felicitare.2. Informații despre înregistrarea pe site

2.1. Pentru a beneficia de serviciile puse la dispoziție de către ainoștri, este necesar să completați datele din formularul de înregistrare.

2.2. La înregistrare, ainoștri va solicita anumite informații, cum ar fi: adresa de e-mail, nume și prenume, date despre dvs. sau despre companie, număr de telefon.

2.3. Serviciile oferite contra cost vor fi disponibile numai după confirmarea plății în contul ainoștri.

2.4. Pentru a folosi serviciile oferite de către ainoștri.ro, utilizatorii trebuie să furnizeze date reale, complete, actuale și exacte despre ei, așa cum este cerut în formularul de înregistrare. ainoștri.ro își rezervă dreptul de a verifica, direct sau indirect, datele furnizate la crearea contului, neavând nicio obligație legală în acest sens.

2.5. Ulterior înregistrării, accesul la cont, atât pentru candidați, cât și pentru angajatori, se realizează prin adresa de e-mail și prin parolă. Utilizatorii au obligația de a păstra cu grijă datele de acces ale contului. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui userul sau parola. ainoștri nu va va cere niciodata parola conturilor dvs. în mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci să nu dezvăluiți aceasta parolă persoanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să dați clic pe "Ieșire" din contul dvs. la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare a acestora. Vă sfătuim, de asemenea, să închideți fereastra browser-ului în care ați lucrat la sfârșitul navigării dvs. în site-urile sau serviciile furnizate de ainoștri. ainoștri nu va fi răspunzatoare pentru nicio pagubă morală sau materială provocată prin nerespectarea acestei prevederi.3. Nota de informare privind protecția datelor personale

3.1. AINOȘTRI S.R.L. este operator de date cu caracter personal cu nr 8798. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vietii private în sectorul comunicațiilor electronice, AINOșTRI S.R.L. va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul selectiei și plasării forței de muncă, în scop de reclamă, marketing și publicitate și pentru servicii de comunicații electronice.

3.2. La opțiunea dvs., ne furnizați unele date personale ale dvs. pentru a vă crea un cont valabil și pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului www.ainoștri.ro de către AINOșTRI S.R.L.

3.3. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către ainoștri și sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanelor vizate, angajatorului/potențialului angajator al persoanei vizate și/sau agențiilor de selecție și plasare a forței de muncă.

3.4. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justitiei. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Sunteți de acord ca ștergerea datelor dvs. personale va fi urmată de ștergerea contului dvs. din sistem și de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de AINOșTRI S.R.L.

3.5. Pentru exercitarea acestor drepturi puteți face o cerere în scris cu cerința dvs. pe care să o trimiteți apoi fie prin poșta scrisă la adresa AINOșTRI S.R.L., Str.Tașaul Nr.1 Bl.T1A Sc.A Ap.11, 905700, Năvodari, Constanța, fie prin e-mail la adresa ainostri@ainostri.ro.

3.6. Dacă unele dintre datele dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curand posibil.4. CV-urile candidaților

4.1. Având în vedere că obiectul principal de activitate al site-ului este recrutarea online, informațiile din CV-uri pot fi divulgate în următoarele situații:

- de către candidat, în momentul aplicării la un job postat pe site sau

- angajatorului sau potențialului angajator al persoanei vizate atunci când candidatul a ales ca CV-ul să fie public;

4.2. Utilizatorii site-ului cu statut de candidat pot alege să își ascundă datele personale prin declararea CV-ului ca fiind confidențial pentru orice companie. ainoștri nu poate fi făcuta răspunzătoare, în niciun mod și în nicio măsură, pentru dezvăluirea oricăror informații către companii dacă CV-ul nu este declarat confidențial.

4.3. în privinta informatiilor furnizate de candidați, acestia pot opta ca starea CV-ului personal să fie una din urmatoarele:

a) Vizibil sau Public: CV-ul poate fi vizualizat integral. La CV-urile publice are acces orice angajator ce are încheiat un contract de colaborare cu ainoștri.ro. CV-ul vizibil oferă mai multe oportunități de angajare candidaților deoarece CV-ul poate fi vizualizat de un număr mult mai mare de companii. La crearea unui CV acesta este predefinit ca fiind public;

b) Ascuns sau Confidențial: CV-ul poate fi vizualizat numai de către companiile la ale caror oferte candidatul a aplicat. CV-ul nu va apărea parțial sau integral în nicio căutare inițiată de vreun angajator.

4.4. Utilizatorii își declară acceptul că, în urma setării CV-ului conform prevederilor art. 4.3. de mai sus, informațiile din CV:

a) să fie vizualizate de către angajatorii la ale căror oferte candidatul a aplicat;

b) să poată fi vizualizate de toți angajatorii, în cazul în care CV-ul a fost declarat ca fiind Public;5. Drepturile și obligațiile Utilizatorilor

5.1. Toate informațiile pe care le-ați furnizat în procesul de înregistrare a cererii dvs. privind utilizarea serviciilor trebuie să fie adevărate, complete și conforme realității. Mai mult, vă obligați să notificați ainoștri despre orice schimbări care se vor produce cu privire la datele furnizate de dumneavoastră în procesul de înregistrare. întelegeți să faceți această notificare în cel mult 10 de zile de la data la care s-au produs schimbările. în situația în care informațiile furnizate de către dvs. nu sunt adevărate, exacte sau complete, ainoștri își rezervă dreptul de a suspenda dreptul dvs. de a folosi, în intregime sau în parte, serviciile ori de a accesa site-ul.

5.2. Nu veți copia, vinde, redistribui, închiria sau subînchiria sau realiza orice altă acțiune de natură a transfera contul dumneavoastră de utilizator sau orice alte materiale oferite dvs. în legătură cu activarea contului de utilizator, către nici o terță parte, fără acordul expres și anterior al ainoștri.ro.

5.3. Veți respecta toate prevederile legale care ar putea completa drepturile și obligațiile asumate de dvs. prin acceptarea termenilor acestui Acord.

5.4. Angajatorii pot publica oferte de angajare, ce se adresează unui tip de nava și unei funcții, dar și anunțuri de angajare ce se adresează mai multor functii și mai multor tipuri de nave. Ofertele și anunțurile pot fi publicate numai în urma încheierii unui contract cu SC AINOșTRI SRL.

5.5. ainoștri își rezervă dreptul de a suspenda contul de angajator sau anunțurile care nu respectă prevederile declarare în prezentul acord de utilizare. ainoștri nu acceptă publicarea anunțurilor ce contravin bunelor moravuri, nici gratuit, nici cu plată. Totodată, ainoștri își rezervă dreptul de a suspenda contul companiei în cazul introducerii anunțurilor ce nu sunt destinate angajarii de personal.

5.6. în cazul oricăror prejudicii cauzate de dvs. ainoștri sau unei terțe părți, sunteți de acord să achitați acestora integral toate și orice daune sau despăgubiri, inclusiv orice cheltuieli de judecată, cheltuieli de executare și orice alte costuri aferente.

5.7. Contul de credit ainoștri poate fi folosit de persoane fizice care doresc să achiziționeze servicii contra cost din zona ainoștri pentru candidați.

Modalitățile de alimentare ale contului de credit ainoștri sunt următoarele:

Card de credit/debit

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către partenerul nostru www.mobilpay.ro prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Alimentarea contului de credit prin acest procedeu este disponibilă atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice care posedă carduri emise în numele firmei. Sumele selectate se vor regăsi instant în contul de credit ainoștri.

Pentru plățile cu carduri credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigură în primul rand că nicio informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau ale partenerilor, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. în plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediul electronic.

Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfașoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpăraturi on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Toate Informațiile cerute în cadrul formularului de comandă sunt în conformitate cu legea română și sunt necesare pentru finalizarea cu succes a plății.

Datele despre card sunt introduse direct în sistemele băncii. în cazul cardurilor emise sub sigla altor organizații, stocarea acestor informații se face criptat, folosindu-se algoritmi proprii de criptare, pe medii care sunt fizic separate de mediile cu acces on-line. Stocarea se face doar pe durata maximă în care un refuz la plată poate fi inițiat de către client.

5.8. Limita de alimentare

Limita minimă de alimentare a contului de credit ainoștri este de 5 euro, iar termenul în care puteți folosi acești bani pentru achiziționarea de servicii în site-ul ainoștri este nelimitat.

ainoștri nu percepe comisione, iar plata serviciilor se face instant atunci când folosiți contul de credit.6. Servicii oferite contra cost

6.1. La opțiunea dvs., puteți beneficia, contra cost, de serviciile suplimentare oferite de către ainoștri.

6.2. Toate plățile, incluzând prin aceasta taxele aplicabile acestor plăți afișate pe site în momentul solicitării serviciului, trebuie realizate în EURO.

6.3. Accesul la serviciile plătite nu va fi permis decât după momentul la care se confirmă transferul de bani în contul ainoștri.

6.5. în situația în care doriți încetarea furnizării serviciului, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că plățile deja efectuate nu sunt și nu vor fi returnate.

6.6. Acceptați și sunteți de acord că orice întârziere la plata sumelor de bani către ainoștri va constitui o încălcare a prevederilor prezentului Acord.

6.7. ainoștri își rezervă dreptul de a modifica, oricând și în orice mod, prețul serviciilor, potrivit propriei sale opțiuni discreționare, fără a fi obligată să justifice în vreun mod modificarea, fără nicio notificare prealabilă și fără a fi obligată să îndeplinească altă formalitate față de utilizator.

6.8. Noile prețuri vor deveni efective de la momentul primului termen de plată impus de către ainoștri utilizatorilor săi.7. Plata prin SMS

7.1. Pentru plata prin SMS utilizatorul va fi redirecționat către partenerul nostru în procesarea acestui tip de operațiuni, mobilpay.ro.

7.2. Utilizatorii vor beneficia de serviciile plătite imediat ce ainoștri.ro va primi confirmarea efectuării plății.

7.3. Plata prin SMS este posibilă în rețelele de telefonie mobilă VODAFONE, ORANGE și COSMOTE și în rețeaua Romtelecom.

7.4. Sumele ce pot fi platite sunt de 5 sau 10 euro iar numărul de plăți ce poate fi efectuat este de maxim 3 pe lună de pe același număr de telefon.

7.5. ainoștri nu răspunde sub nicio formă, în nicio măsură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de plată prin SMS oferit de furnizorul de servicii de telefonie mobilă, precum și pentru orice fel de eroare și/sau fraudă decurgând din sau în legătură cu acest serviciu.8. Declinarea răspunderii

8.1. în scopul respectării prevederilor legale în materie, a drepturilor ainoștri și / sau a terțelor părți și pentru o cât mai bună derulare a serviciilor puse la dispoziție prin intermediul site-ului www.ainoștri.ro, ainoștri are dreptul exclusiv ca, din proprie inițiativă și după criteriile sale proprii, care nu pot fi cenzurate în niciun mod de către utilizatori sau orice terțe persoane sau autorități, la cererea autorităților competente ale statului sau la cererea unei persoane care justifică un interes legitim, să suspende sau restricționeze în orice mod accesul anumitor persoane la toate și / sau orice servicii, informații, secțiuni ale site-ului, dacă ainoștri decide că acestea, ținând cont de conduita utilizatorului pe site, precum și ținând cont de oricare alte criterii proprii ale Organizatorului, care nu pot fi cenzurate în niciun fel de către terțe persoane, pun sau pot pune în pericol buna funcționare a Serviciilor, încalcă sau pot încălca în orice mod termenii prezentului Acord, prevederile legale în vigoare și/sau drepturile unei terțe părți. ainoștri are dreptul, nu și obligația, de a aplica măsurile mai sus menționate, astfel că are dreptul de a refuza orice solicitare a unei terțe persoane sau autorități de a aplica oricare dintre aceste măsuri.

8.2. ainoștri nu oferă nicio garanție și nu are nicio răspundere, implicită sau expresă pentru conținutul de pe site, pentru conținutul oferit de partenerii săi sau de utilizatorii înregistrați. ainoștri nu își asumă răspunderea pentru schimbările de preț la produsele afișate pe site și pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale pentru pierderi de profit, posibilități de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile rezultând din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului. De asemenea, ainoștri nu garantează faptul că sistemele informatice sau programele folosite pentru afișarea sau transmiterea informației pe site sau în orice altă formă nu conțin viruși ori alte surse distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

8.3. ainoștri nu garantează că datele din CV-uri sau din anunțurile companiilor sau orice alte elemente de conținut al site-ului sunt lipsite de erori sau că sunt complete. ainoștri nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea în orice fel a informațiilor sau serviciilor oferite prin intermediul acestui site.

8.4. Site-ul ainoștri.ro poate conține legături către alte site-uri sau alte resurse. Deoarece ainoștri nu are niciun control asupra acestor site-uri sau resurse, prin utilizarea site-ului sunteti de acord că ainoștri nu este responsabilă de disponibilitatea acestora și nu garantează și nu este responsabilă pentru niciun conținut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

8.5. Este posibil ca pe site-ul www.ainoștri.ro să existe materiale publicitare, inclusiv bannere, dar fără a se limita la acestea, care să aparțină unor terțe companii. Acestea pot colecta prin cookie-uri aceleași informații pe care le colecteaza și ainoștri. Acolo unde se aplică, în paginile de colectare a datelor cu caracter personal de către terțe companii, vor exista linkuri către Politica de Confidențialitate a acestora, dar ainoștri nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul site-urilor partenere sau a politicilor lor de confidențialitate.9. Oferirea serviciului "așa cum este"

9.1. Serviciile oferite de către ainoștri sunt puse la dispoziția utilizatorilor potrivit principiului "așa cum sunt", "așa cum sunt disponibile", fără niciun fel de garanții, exprese sau implicite și fără nicio răspundere din partea ainoștri în legătură cu acestea.

9.2. ainoștri nu garantează accesul sigur, continuu și neîntrerupt la serviciile sale. ainoștri nu va fi responsabilaă pentru nicio problemă sau disfuncționalitate a rețelelor sau a liniilor telefonice, a sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricărui alt element ce poate cauza stricăciuni computerelor personale ca rezultat al utilizării acestui site.

9.3. ainoștri nu ofera niciun fel de garanție referitoare la orice serviciu furnizat prin intermediul site-ului. ainoștri nu poate fi trasă la răspundere, în niciun mod și în nicio măsură, pentru corectitudinea datelor din CV-uri sau anunțuri, pentru orice intârzieri, inadvertențe, erori sau omisiuni în ceea ce privește informația ori transmiterea sau publicarea integrală ori parțială a acestora, pentru respectarea drepturilor de autor și a drepturilor conexe și a oricăror alte drepturi, ori pentru legalitatea sau decența CV-urilor, anunțurilor publicate pe site sau aflate în orice altă legătură cu acestea.

9.4. Prin accesarea site-ului www.ainoștri.ro sunteți de acord să exonerați de răspundere ainoștri pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încalcării de către dvs. a clauzelor din prezentul Acord.10. Clauze finale

10.1. ainoștri își rezervă dreptul de a modifica, oricând și în orice mod, orice secțiune de pe www.ainoștri.ro, potrivit propriei sale opțiuni discreționare, fără a fi obligată să justifice în vreun mod modificarea, fără nicio notificare prealabilă și fără a fi obligată să îndeplinească altă formalitate față de utilizatori.

10.2. ainoștri își rezervă dreptul de a elimina în orice moment de pe site orice CV, anunț sau orice material postat sau de a suspenda pe durata decisă discreționar de către ainoștri dreptul utilizatorului de a folosi, în întregime sau în parte, serviciile ori de a accesa site-ul, din orice motiv, inclusiv, dar fără a se limita la: primirea oricărei reclamații sau acuzații din partea oricăror terți sau autorități, în orice alt caz în care ainoștri consideră că utilizatorul a încălcat prevederile din prezentul Acord de utilizare ori există orice suspiciuni în acest sens. în toate cazurile în care ainoștri va aplica oricare dintre măsurile mai sus prevăzute, va avea dreptul să justifice măsura dacă va considera acest lucru necesar sau oportun, fără a avea nicio obligație în acest sens. Totodată, ainoștri nu are nicio obligație de a returna banii plătiți de utilizator pentru materialul publicat (anunț, CV etc.) atât timp cât acesta din urmă contravine regulilor stabilite prin prezentul Acord.

10.3. Utilizatorii acceptă în mod expres că simpla utilizare sau accesare a serviciilor oferite de către ainoștri semnifică acceptarea deplină și necondiționată a modificării sau modificarilor operate. în orice situație în care utilizatorii au obiecțiuni sau rezerve față de oricare dintre prevederile din prezentul Acord, au obligația de a înceta de îndată utilizarea serviciilor noastre.

10.4. Prezentul acord este supus legii române. Parțile convin ca litigiile decurgând din interpretarea și executarea prezentului acord, ce nu pot fi soluționate pe cale amiabilă, să fie supuse soluționării instanței competente potrivit legii de pe raza teritorială a Municipiului Constanța.

10.5. Daca nu exista alte prevederi stipulate în prezentul Acord, orice corespondență trebuie trimisă: pentru ainoștri - la e-mail-ul ainostri@ainostri.ro, iar pentru dvs. - la adresa de e-mail furnizată la înregistrare.

<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
NEMO SHIPPING
STATUS MARINE SERVICES
VERIDA CREDIT
AB CREWINGADMIRALS CREWING AGENCYALPHA CREWINGARIES CREWINGARPINAVBARKLAVBC ROYALMAR CREWINGBERGE BULKBRIGHT MARITIME SERVICESBSM CREW SERVICE CENTER ROMANIACAPITAL SHIPPING & TRADINGCARDIFF CREWING ROMANIACARDINAL SHIPPING SERVICESCMA SHIPS ROMANIADANUBE CRUISES ROMANIADEIA CREWINGDEKAEM CREWINGDOHLE MANNING AGENCYEASTERN PACIFIC SHIPPING PTE LTDEC MANPOWER CREWINGEPSILON DANUBEEUROBALKAN MANPOWERFAIR PLAY MARITIMEFAIR SPIRIT SHIPPINGFASTRA MARINE SERVICESFLAIR GRUP MANAGEMENTGATEWAY TRADINGGESMAR SHIP SERVICESGLOBAL MARINE SUPPORT SERVICESGLOBAL SHIPPING & TOURISTGMV MARITIME & OFFSHOREGOOD WINDS MARINE SERVICESHELADA CREWINGHISTRIA SHIP MANAGEMENTHORIZON INFINITY JOBSINTERMARIN RECRUITMENTINTERMED CREW MANNINGINTERORIENT MARITIME ENTERPRISESJOB CRUISE ABKRU MARITIMELIBRA CREWINGLIGHTHOUSE SHIPPINGLOWLAND INTERNATIONALMAERSK ROMANIAMAERSK TANKERS ROMÂNIAMARINA CREWING AGENCYMARIS RECRUITMENT RO GROUPMARITIME SOLUTIONSMCL INTERNATIONAL CREWING AGENCYMETKAR SHIPPING & TRADINGMGM MARINE SHIPPINGMULTRASHIP ROMANIANAVIG CONSULTING T.D.I SRLNAVMARNAVMAR SHIPPING & SERVICESNEDCON MARITIMENEMO SHIPPINGNEREUS SHIPPINGOCEAN FRIENDSHIPOFFSHORE PERSONNEL SERVICES SRLOFFSHORE SHIPPINGOIL & GAS RECRUITMENTPARADISE NAVIGATIONPAUL GAUGUIN CRUISE LINEPETRIMAR SHIPPINGPETRO JOBS RECRUITMENTPHOENIX SHIPPINGPRIMERA MARITIMEPROTOSPROVAL & V AGENCYQUEEN LIZREFORCONSRHODOS CREWRICKMERS MARINE AGENCY ROMANIAROM TRUSTROMARROMTEHMARSAGAU SHIPPING SERVICESSEA JOBS CONSTANTASEA WIND SHIPPINGSEAFARER SOLUTIONSSEATRANS SHIPMANAGEMENT ROMANIASEAWAY INTERNATIONALSHIPCARE SERVICESSIMMIT MANPOWERSIRIUS CREWING SERVICESSMART GROUP CREWINGSOLARIS JOBSSTANDARD SHIPPINGSTAR SHIPPING AGENCYSTARGATE CREWING AGENCYSTATUS MARINE SERVICESTD RECRUITMENTTIGITRANSTINECOMAR 98TRITON COMPANYV SHIPS MANPOWERVALDOR CONSHIPPINGWORK DEVELOPMENTWORKONSEA CREWING AGENCYXT SHIPS MANAGEMENT INC - ROMANIAZAV DEVELOPMENT GROUPZODIAC MARITIME LIMITED
© 2004 - 2018 ainostri.ro